Ads Top

Philips toont nieuwe innovaties voor toekomst

De wereld heeft meer licht nodig, licht dat efficiƫnter met energie omgaat en digitaal licht. Door LED-verlichting aan te sluiten op sensoren, stuurelementen, netwerken, apparaten en apps, zorgt Philips ervoor dat zijn klanten unieke nieuwe verlichtingservaringen kunnen oproepen. Het bedrijf toomt lichtinnovaties op Innovation Experience in Eindhoven.

Met Power-over-Ethernet (PoE) verbonden kantoorverlichtingssysteem van Philips
Onlangs heeft Philips het eerste complete met Power-over-Ethernet (PoE) verbonden verlichtingssysteem ter wereld voor kantoren gelanceerd. Het biedt faciliteitenmanagers, kantoorpersoneel en gebouweigenaren smartphonebediening van hun kantoorverlichting, en gebouwbeheerders nieuwe inzichten in het gebruik van het gebouw.

Philips is bezig met een pilot van een connected verlichtingssysteem dat een nieuwe dimensie toevoegt aan geĆÆndividualiseerd shoppen. Het systeem maakt gebruik van connected LEDwinkelverlichting om plaatsgebonden informatie aan winkelend publiek kenbaar te maken via een smartphone-app die ze kunnen downloaden. De verlichting communiceert met de app om speciale aanbiedingen en informatie te sturen naar degene die winkelt, passend bij hun plaats in de winkel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.