Ads Top

Nedap deelt kennis over verlichting en lichtmanagement op Licht 2014

Nedap deelt haar kennis en ervaring op het gebied van verlichting tijdens Licht 2014, hét verlichtingscongres over alle factoren van licht en verlichting. Nedap - sponsor van dit congres - demonstreert verschillende innovatieve oplossingen op het gebied van verlichting en lichtmanagement. Dit sluit aan van op haar missie markten in beweging te brengen met de introductie van innovatieve technologieën. Licht 2014 staat tot en met 24 september op het programma in het World Forum Congresgebouw in Den Haag.

Nedap presenteert tijdens het congres haar Luxon Smart Lighting Solution-productportfolio. Robert Zewald, business developer van Nedap Luxon Duitsland, geeft tijdens de tweede congresdag op 23 september een toelichting op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële verlichting en lichtmanagementsystemen.

Licht is een tweejaarlijks congres en een initiatief van Duitse, Nederlandse, Oostenrijkse en Zwitserse lichttechnische genootschappen. Eens in de twaalf jaar wordt het congres in Nederland georganiseerd. Met steun van Nedap en andere sponsors vormt Licht een platform voor kennisuitwisseling over allerlei thema's en ontwikkelingen op het gebied van licht en verlichting, zowel vanuit de wetenschap als de praktijk: van ontwerp tot productie en van aanschaf tot onderhoud.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.