Ads Top

Philips introduceert de Philips Hue Beyond

Philips introduceert de Hue Beyond, een lamp met twee afzonderlijke lichtbronnen die tegelijkertijd ook samenwerken. Dit betekent dat het mogelijk is instelbaar wit licht van hoge kwaliteit te hebben dat nodig is voor alledaagse functionele taken in huis, terwijl tegelijk ook de sfeer van de kamer aangepast kan worden met kleurrijk licht om de ruimte te benadrukken.

Philips Hue Beyond heeft twee lichtbronnen, een uplight en een downlight, die beide afzonderlijk geregeld kunnen worden via de Hue-app op een smartphone of tablet. Met Philips Hue Beyond hebt u de flexibiliteit om licht te scheppen dat voor u werkt.

“De meeste ruimten in een woning zijn tegenwoordig multifunctioneel en dus moeten ze flexibel kunnen worden aangepast aan wat nodig is. Dat is het punt waarop verlichting werkelijk een groot verschil kan maken”, zegt Leonardo Avezzano, Consumer Marketing Director Hue-armaturen. “Met Hue Beyond kun je een keukentafel van een plaats waar je met je familie van een maaltijd geniet, veranderen in een plaats waar de kinderen hun huiswerk kunnen maken. Dit tast de sfeer in de ruimte niet aan en biedt bovendien het voordeel dat je  verbonden blijft met de wereld om je heen.”

Via zijn connectivity-functies kan Philips Hue Beyond via een vriendelijke 'lichtmelding' discreet waarschuwen voor een nieuwe e-mail of een weersverandering, net zoals Philips Hue dat doet. Daarnaast heeft hij binnen de Hue-app zijn eigen intuïtieve interface voor het regelen van zijn unieke functies. Kies uit een brede reeks nieuwe dynamische scènes die profiteren van de twee unieke lichtbronnen, zoals ‘Parijs bij nacht’ voor romantiek of ‘Kersenbloesem’ om te ontspannen.

Philips Hue Beyond werkt naadloos samen met alle Philips Hue- en Friends of Hue-producten, en is daardoor gemakkelijk toe te voegen aan een bestaand Hue-netwerk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.