Ads Top

KWF-actie ‘Nederland geeft licht’ weer van start

Vandaag gaat de jaarlijkse KWF-actie ‘Nederland geeft licht’ weer officieel  van start. Daar waar het lichtje eerdere jaren alleen online besteld kon worden, kan het dit jaar ook in diverse winkels worden gekocht. Juist tijdens de donkere dagen is het van groot belang om naar elkaar om te kijken en te laten weten dat je aan iemand denkt. Door een lichtje te kopen en aan een dierbare te geven, steun je diegene, en tegelijkertijd KWF.

'Het lichtje staat symbool voor steun en kan op een mooie plek in huis worden gezet of gehangen. Het zit in een cadeauverpakking waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven'. 'We hopen dat ook dit jaar heel Nederland licht geeft en dat weer duizenden mensen een lichtje kopen. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich gesteund voelen door deze actie. Een klein gebaar met enorme impact, voor zowel een dierbare als voor iedereen die is geraakt door kanker’ , aldus Annebel Schipper van KWF.

Het lichtje is te koop voor € 9,95 en van elk lichtje gaat € 3,50 naar KWF. De lichtjes zijn te koop via kwf.nl/geeflicht en bij de winkelketens Bruna, G&W Gezondheidswinkels, the Read Shop en Hornbach. Het geld dat met de actie wordt opgehaald wordt besteed aan de missie van KWF: kanker voorkomen daar waar we weten dat het kan, bevorderen dat alle vormen van kanker beter behandelbaar zijn en een betere kwaliteit van leven voor (ex)kankerpatiënten én hun naasten. Ook doet KWF er alles aan om te zorgen dat kankerpatiënten ook in hun laatste levensfase worden omringd met goede zorg.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.