Ads Top

Philips hue nu overal verplaatsbaar



De Philips hue verlichting kun je voortaan overal mee naar toe nemen, van een diner voor twee in huis tot zelfs een romantisch moment onder de sterrenhemel in de tuin. Philips lanceert de Philips hue Go. Dat is een draagbare en draadloze lamp met alle slimme connectiviteitseigenschappen van Philips hue .

De Philips hue Go is een aanvulling op het uitgebreide Philips hue-aanbod en laat mensen op een nog persoonlijker manier licht beleven. Met vijf nieuwe dynamische lichteffecten kan kan men speciale momenten opluisteren.

Philips hue Go is een veelzijdige lamp die de manier waarop licht in de woning wordt gebruikt volledig verandert, maak hem los van de netspanning en hij wordt een draagbaar kunstwerk. Volledig opgeladen kan de Philips hue Go drie uur lang branden en verplaatst worden van de tuin naar de woonkamer naar de slaapkamer zonder het hoofd (en benen) te breken over snoeren. Met hue Go kan men telkens weer licht creëren en genieten van een nieuwe sfeer.

Versterk de sfeer in de woonkamer door de lamp tegenover een wand te plaatsen en deze zo te overspoelen met licht; geef extra sfeer aan een intiem diner door hue Go midden op de tafel te plaatsen of vestig de aandacht op een kunstwerk door het licht precies zo te richten waar men verlichting wenst te brengen. De dikwandige bolvormige achterkant van Philips hue Go tilt vormgeving naar een hoger niveau. Het design van hue Go straalt compactheid en materiaalrijkdom uit, terwijl zijn doorschijnende vorm de indruk wekt van puur licht.

Elk effect heeft zijn eigen kenmerkende vloeiende gloed en mengeling van kleuren, wat zorgt voor 'levend' licht - een verrijking voor een romantisch diner, een ontspannen bad of een Zenmoment. Met de Philips hue-app kan men functioneel wit licht selecteren voor alledaagse taken en de optimale instellingen vinden die gebruikers helpen bij het ontspannen, lezen, concentreren en energie opdoen. Ze kunnen kiezen uit meer dan 16 miljoen kleuren om hun verlichting te personaliseren en aan te passen aan elke gelegenheid, stemming of moment.

Net als Philips hue kan ook hue Go via een vriendelijke 'lichtmelding' discreet waarschuwen als er een nieuwe e-mail binnenkomt of als het weer verandert, waar ze ook in huis zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.