Ads Top

Grootste full colour P3 LED wand ter wereld

Op 9 december 2013 startte Aucxis met de modernisering van de klokkenwand van Veiling Rhein-Maas in Duitsland. De oude informatiepanelen boven de klokken werden vervangen door full colour P3 LED schermen, goed voor een totaal oppervlak van ongeveer 28 m breed en 3 m hoog of 76,4 m2 en 8,5 miljoen pixels in totaal. De LED-techniek laat Veiling Rhein-Maas toe productinformatie, teksten, foto´s en logo´s optimaal en flexibel te presenteren.  De veiling zal de nieuwe standaards die in de maak zijn voor product-, sorteer- en kwaliteitscodes dan ook probleemloos in HD resolutie kunnen weergeven.
De LED-schermen boven de twee middelste klokken kunnen worden gecombineerd voor het weergeven van videobeelden, presentaties, filmvoorstellingen, reclameboodschappen en tijdens bijeenkomsten in de zaal. Dit gecombineerde LED-scherm kan 16:9 HD beelden aan van 1280x720 pixels.
Voor het project bouwde Aucxis full colour LED-modules samen van het type P3.  Het cijfer staat voor het pixel pitch formaat dat de afstand tussen het middelpunt van twee opeenvolgende ledjes weergeeft.  Voor het P3 type bedraagt de afstand 3 mm, hetgeen uiterst scherpe beelden oplevert. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.