Ads Top

Varova neemt TL lampen fabriek over van Philips in Chalon-sur-Saone

Philips Lighting, onderdeel van Koninklijke Philips Electronics N.V., heeft besloten om haar TL-lampen productieactiviteiten in Chalon-sur-Saone per 3 december te verkopen aan Varova. De fabriek zal TL-lampen blijven maken onder de naam NORDEON. NORDEON Lamps produceert zowel standaard als speciale TL lampen. NORDEON zal een belangrijke leverancier blijven van TL lampen voor Philips.
Als voormalige Philips productielocatie heeft NORDEON Lamps een ruime ervaring in het fabriceren van standaard en speciale TL-lampen. Deze markt voor 'linear fluorescent lighting' zal op lange termijn stabiliseren, ondanks de wereldwijde verschuiving naar LED-verlichting. Dit wordt gedreven door de combinatie van lage kosten en hoge energie-efficiency die 'linear fluorescent lighting' biedt. Nordeon zal aanzienlijke investeringen doen om de technische en commerciële vaardigheden verder uit te bouwen met als doel een sterke marketing- en verkooppositie in belangrijke markten: industrie, kantoor en detailhandel via het groothandelskanaal.
Zoals Felix Zwaryszczuk, de Algemeen Directeur van de fabriek, het verwoordt: "deze overname legt een zeer solide basis voor een goed lange termijn perspectief voor de lampenfabiek in Chalon. Het goede vooruitzicht wordt versterkt door de productenportfolio, het vakmanschap en de productiekennis van Chalon in combinatie met Varova's sterke reputatie voor het bouwen van succesvolle, zelfstandige bedrijven uit voormalige bedrijfsonderdelen van grote ondernemingen."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.