Ads Top

Innovatief LED-lichtconcept

Dydell presenteert een nieuw LED-lichtconcept. Het innovatieve concept bestaat uit een stijlvolle en duurzame LED-lichtbol, die geen gebruik maakt van de traditionele gloeilampfitting, waardoor er een sfeervol, rondom lichtbeeld met een lange levensduur en hoge lichtopbrengst kan worden gerealiseerd. DYDELL ontwikkelde een LED-lichtbol, die in drie uitvoeringen verkrijgbaar is; de basic-bol, de premium-bol en de ultimate-bol. De aansturing vindt plaats middels een exclusieve smartphone app of via de mooi vormgegeven control unit.
De LED bol heeft een diameter van 14 cm en bestaat uit twee halve bollen, die onafhankelijk van elkaar van warm wit en gekleurd licht kunnen worden voorzien. Door de interne koeling geeft de LED bol een mooi warm, rondom lichtbeeld, heeft de LED bol een grote lichtopbrengst van 1605 Lumen (=equivalent van 100 Watt gloeilamp) en kan de levensduur oplopen tot wel 30 jaar.
Wat de bol uniek maakt is de LED-Lifetime Protector. Een onderscheidend intern koelsysteem waar uit Europees nieuwheidsonderzoek blijkt dat dit innovatief is waardoor er een patent wordt vergeven. Doordat de interne koeling in het midden van de bol zit, wordt het lichtbeeld niet gehinderd door een koellichaam. Van onderen zuigt het koelelement koele lucht aan, van boven blaast het de warme lucht er weer uit. Er zit geen aandrijving in dat kan slijten of de levensduur van de lamp beïnvloedt. De LED-Lifetime Protector meet continu de temperatuur van de lamp. Wordt de lamp te heet, dan dimt het licht vanzelf waardoor de warmte afneemt.
Onder de favorietenknop van de DYDELL app stel je met gemak allerlei functionaliteiten in. Je kunt de LED-lichtbol van boven en onder dimmen. Met de optie 'samengestelde kleuren' en 'kleurentherapie' kies je niet zomaar een kleur, maar een kleurbeleving die met grote zorg is samengesteld door een kleurdeskundige. De knop 'opperste concentratie' geeft bijvoorbeeld geel licht en is prettig om zwarte letters te lezen. De optie 'vitamine z' geeft energie in donkere dagen. Alle thema-kleuren, lamp-updates en nieuwe lichtfunctionaliteiten worden van een server gedownload en steeds aangevuld. De klant krijgt een update als er nieuwe kleuren zijn. Zo geeft DYDELL telkens nieuwe functionaliteiten en dimensies aan het licht. Met de optie 'energieverbruik' kun je je eigen energieverbruik bijhouden door het energietarief van je energieleverancier in te voeren op je smartphone. De lamp berekent continu de gemiddelde energieconsumptie waardoor inzichtelijk wordt hoe weinig energie de lamp in euro's verbruikt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.