Ads Top

LED railspot Havells-Sylvania ‘Lichtproduct van het jaar’

De Concord Beacon Muse, de revolutionaire LED railspot van Havells-Sylvania, is ‘Lichtproduct van het Jaar’ geworden. Havells-Sylvania kreeg de prijs uitgereikt op het prestigieuze FX Awards-evenement in Londen, Groot Brittannië. Hiermee sleept de lichtspecialist in 2011 voor de vierde keer een belangrijke prijs binnen voor zijn lichtoplossingen. Eerder dit jaar won de Concord Beacon Muse al de prijs voor ’Beste binnenverlichting‘ bij de Lighting Design Awards. Daarnaast werd dit product verkozen tot ‘Commercieel product van het Jaar’ tijdens de uitreiking van de Lighting Association Awards én won hij tijdens de Lux Awards 2011 de prijs van ’Beste binnenverlichting’.
Beacon Muse LED maakt deel uit van de omvangrijke Concord Beacon LED productreeks. De Beacon Muse maakt gebruik van geavanceerde technologie en bestaande lenseigenschappen om volledige verstelbaar spotlicht te creëren. De lichtbundel is handmatig en traploos te verstellen van een brede 65°-lichtstraal tot een smalle 10°-lichtstraal, zonder gebruik van extra lenzen en reflectoren.
De spot biedt alle voordelen van ledtechnologie. Er is geen sprake van UV- of infraroodstraling en de levensduur is ongeveer 50.000 uren bij 70 % lumenbehoud. De spot is daardoor onderhoudsvrij en verbruikt aanmerkelijk minder stroom dan traditionele oplossingen zoals halogeen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.