Ads Top

Bredaas LED bedrijf gaat samenwerking aan met multinational

Livingprojects LED Products & Solutions uit Breda gaat in samenwerking met het Duitse Kalzip (onderdeel van de Corus Group) volledig geïntegreerde LED Media fa(cc)ades op de markt brengen. Hierbij bundelen de twee bedrijven hun specifieke expertise op het gebied van LED verlichting en fa(cc)ade systemen. Dit product heet Kalzip Luminaire Systems en maakt gebruik van Philips LED technologie.
Het Kalzip Luminaire System is een volledig geïntegreerd media fa(cc)ade systeem voor groot formaat displays of creatieve visuele effecten op gebouwen en gevels. Onafhankelijk aanstuurbare LED pixels worden door middel van een gepatenteerd systeem met een vrijwel onzichtbaar klemsysteem gemonteerd in het nieuw door Kalzip ontwikkelde FC fa(cc)ade systeem. Alle fa(cc)ade panelen zijn individueel demonteerbaar voor service en onderhoudsdoeleinden.
Michael Sebregts van Livingprojects verteld: "Met het Kalzip Luminaire systeem kan op nagenoeg ieder pand een groot formaat video/animatiescherm worden gecreëerd. Afhankelijk van de functie van de media fa(cc)ade kan het systeem worden ingezet om een pand te verfraaien of worden gebruikt voor het tonen van visuele boodschappen en afbeelden ten behoeve van promotionele doeleinden. Het unieke design van het systeem maakt de installatie eenvoudig en voordelig".

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.