Ads Top

Bredenoord introduceert energiezuinige LED-lichtmast

Een mobiele lichtmast, maar dan zo'n 40 procent zuiniger; dat is de PLM LED lichtmast van Bredenoord. Dit nieuwe, duurzame product is door het Apeldoornse bedrijf zelf ontwikkeld vanuit de Clear Concept filosofie. Het ontwerp en de inzet van LED-lampen zorgen voor een duurzame lichtmast die prima is in te zetten bij bijvoorbeeld evenementen, weg- en waterbouw, industrie en op bouwplaatsen.
De nieuwe lichtmast bevat 4 x 150 Watt LED lampen. De PLM LED geeft bij normale inzet circa 185 uur, licht terwijl de PLM met Halide lampen 125 uur draait. Per liter brandstof betekent dit ca. 40 procent meer lichturen. De LED-lichtmast heeft daarnaast een langere levensduur. Dat betekent minder onderhouds- en brandstofkosten voor de gebruiker en minder CO2-uitstoot. Het licht van de PLM LED is anders en wordt als beter ervaren door gebruikers. Het geeft een hoger contrast en een bredere spreiding. Het licht is minder versnipperd.
De PLM LED is een toevoeging aan het palet van producten die Bredenoord ontwikkelt vanuit haar Clear Concept filosofie. Bredenoord werkt voortdurend aan tijdelijke stroomoplossingen die voldoen aan strenge eisen op het gebied van lager brandstofverbruik, minder emissie (niet alleen CO2 maar ook roet en fijnstof) en duurzaamheid van het product zelf. Zo ontwikkelde Bredenoord eerder al de Clear Air, het roetfilter dat 99,9% van de roetuitstoot tegengaat. Daarnaast biedt Bredenoord aggregaten aan met schonere synthetische diesel die minder emissie veroorzaakt. Ook Power Management levert bij grotere projecten significante brandstofbesparingen op en daarmee een emissiereductie. Ten slotte werkt Bredenoord ook met nieuwe technologieën zoals brandstofcellen in de Purity-lijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.