Ads Top

'Met LED kan het’ breidt uit met nieuwe partijen

Het initiatief ‘met LED kan het’ heeft drie nieuwe toetreders. Het gaat om Lightronics, Schréder en Zumtobel. Deze producenten sluiten zich aan omdat ze het belangrijk vinden om meer aandacht te vragen voor de transitie naar LED-verlichting.

Ook de Nederlandse groothandels itsme, Koninklijke Oosterberg, Rexel, Schuurman, Solar en Technische Unie steunen sinds begin dit jaar het initiatief. Dit laat zien dat er binnen de technische sector een breed draagvlak is voor de transitie naar LED-verlichting.

Met de komst van nog meer toonaangevende spelers uit de verlichtingsmarkt wordt het initiatief breed binnen de branche gesteund. Door de handen ineen te slaan, wordt de impact van ‘met LED kan het’ nog groter. Ook het portfolio- en kennisbestand op het gebied van openbare verlichting en buitenverlichting worden hiermee verbreed.

De eerdergenoemde technische groothandels hebben zich ook verenigd in de campagne ‘Zo werkt de groothandel’. Deze campagne laat zien dat groothandels meer zijn dan alleen een winkel. Ze zijn een bron van kennis en een centraal middelpunt in de keten, ook in de verlichtingsbranche. Door zich aan te sluiten bij ‘met LED kan het’ verspreiden zij die kennis nog verder.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.