Ads Top

Signify lanceert nieuwe verlichtingsproducten

Signify onthulde maandag online een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten van Philips Hue die nog meer flexibiliteit, bediening en ontwerpopties moeten bieden.  

Nieuw zijn de eerste volledig aanpasbare railverlichting met een eigen reeks lampen, en de eerste draagbare, oplaadbare lamp die ontworpen is voor binnen- en buitengebruik.

Perifo is een nieuwe lijn van Philips Hue die bestaat uit afzonderlijke rail-elementen die in elkaar passen om een volledig aanpasbare rail te vormen. Je kiest de lay-out en lengte van de rail en welke lampen jij wilt gebruiken om volledige controle te krijgen over de manier waarop je jouw huis verlicht.

De rail kan aan de wand of het plafond worden bevestigd en wordt aangesloten op een standaard stopcontact of bestaande bedrading met behulp van de meegeleverde voedingseenheid. Je kunt spots, hanglampen, lichtbalken en lichtbuizen naar keuze combineren in één enkele Perifo rail om de juiste sfeer te bepalen voor elke gelegenheid.

Met de nieuwe draagbare Philips Hue Go tafellamp kun je nu slimme verlichting meenemen van de woonkamer naar de terrastafel, of waar dan ook binnen en buiten jouw huis. Hij is voorzien van een siliconen handgreep, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen overal waar je licht nodig hebt. De draagbare Hue Go tafellamp heeft een batterijduur tot 48 uur en is eenvoudig op te laden met het meegeleverde oplaadstation.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.