Ads Top

Signify lanceert een nieuwe Zonsopkomst ontwaken-stijl

Signify lanceert een nieuwe Zonsopkomst ontwaken-stijl. Deze bootst de zon na die over de horizon verschijnt waardoor je 's ochtends of op elk ander moment van de dag ontspannen wakker wordt. De Zonsopkomst ontwaken-stijl is te vinden in de Philips Hue-app onder het tabblad ‘Ontwaken’ bij ‘Automatiseringen’ voor Hue Bridge gebruikers en het tabblad ‘Routines’ voor Bluetooth gebruikers. 

De ontwaken-stijl kan worden aangepast qua duur en het tijdstip van de dag. Gebruikers van de bestaande ontwaken-stijl - die nu ‘Overgang naar Helder’ heet - kunnen hun ontwaken-beleving upgraden door simpelweg ‘Zonsopkomst’ te selecteren in het bewerkingsscherm van de automatisering.

Tot slot introduceert Philips Hue een nieuw slim accessoire, de Philips Hue Tap dial switch, waarmee gebruikers hun slimme lampen in huis nog persoonlijker kunnen bedienen. De switch heeft vier knoppen en elke knop kan worden ingesteld om slimme verlichting in maximaal drie afzonderlijke kamers of zones in huis te bedienen. Tik op een knop om onmiddellijk een lichtscène te kiezen of aan te passen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.