Ads Top

Word natuurlijk wakker en val vredig in slaap met elke tint wit licht

Philips Lighting onthult de kracht van wit licht met Philips Hue White Ambiance. Deze connected lamp kan geleidelijk feller gaan branden om je te helpen natuurlijk te ontwaken.

De volgende versie van de Philips Hue App bevat de nieuwe functie ‘routines’. Deze biedt bijvoorbeeld de 'ontwaak'-functie die de zonsopkomst nabootst en zorgt voor een geleidelijke toename van de helderheid. De functie 'ga slapen' bootst de zonsondergang na, dimt het licht geleidelijk tot het helemaal uit is en bereidt het lichaam zo voor op het inslapen. Voor wie jonge kinderen heeft die midden in de nacht wakker worden, is ‘nachtlicht’ een nieuw lichtrecept dat een laag lichtniveau levert met een minimale hoeveelheid blauw licht, hetgeen de verstoring van uw slaapcyclus vermindert.

De Philips Hue White Ambiance Starter Kit wordt geleverd met twee Philips Hue White Ambiance-lampen (800 lumen bij 4000 K), een Bridge die Apple HomeKit ondersteunt en ook een Philips Hue Dimmer Switch. Dat betekent dat u al uw Philips Hue-lampen kunt bedienen via de Philips Hue App op uw smartphone, tablet, Siri spraakbesturing en Apple Watch. Alle andere bewoners, inclusief uw kinderen, kunnen de draagbare Philips Hue Dimmer Switch gebruiken om de lampen aan en uit te doen of om toegang te krijgen tot de lichtrecepten.

Philips Hue White Ambiance-lampen zijn verkrijgbaar vanaf voorjaar 2016 en geïntegreerde armaturen zijn vanaf najaar 2016 verkrijgbaar overal in Europa en Noord-Amerika.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.