Ads Top

Sharp betreedt LED markt

Sharp Europe betreedt de markt voor LED-verlichting in de Benelux, zo laat het bedrijf weten. Sharp lanceert 46 LED-producten in vijf productreeksen voor winkelpanden en industriële ruimtes. De armaturen beschikken over de Zenigata (COB) multichip-LED van Sharp, waardoor verlichtingsontwerpers, architecten en elektriciens optimaal gebruik kunnen maken van de voordelen van LED.

Sharp zoekt nu distributiepartners met ervaring in LED-verlichting voor de industriële sector en de retail. Sharp biedt standaard vijf jaar garantie op alle LED-verlichtingsproducten en diverse financieringsmogelijkheden. Naast de vijf productreeksen waarmee Sharp nu de Europese markt betreedt, volgen in de loop van dit jaar nog vele innovaties op het gebied van LED-verlichting. In Hamburg is een speciaal kenniscentrum ingericht ter bevordering van de verdere markt- en productontwikkeling.

Sharp lanceert 46 producten in vijf productreeksen: de YUJI en HAYU voor winkels, de TADA en KATO voor industriële ruimtes en de YUNA, die geschikt is voor beide sectoren.

YUJI en HAYU zijn beide een betaalbare en optimale LED-verlichtingsoplossing voor winkels, showrooms en supermarkten. De armaturen beschikken over de Mega Zenigata-multichip van Sharp, waardoor men slechts één LED in een armatuur hoeft te plaatsen, terwijl de helderheid van meerdere lampen behouden blijft. De Zenigata-technologie is efficiënt en heeft een kleurweergave van CRI > 80.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.