Ads Top

Complete lichtoplossing voor industriële omgevingen van Nedap

Nedap presenteert het Luxon Industry armatuur. Deze robuuste, duurzame high bay verlichtingsoplossing maakt de installatie van een verlichtingssysteem eenvoudig doordat het voorschakelapparaat al geïntegreerd is. Voordeel voor de eindgebruiker is dat de investering binnen 3 jaar kan worden terugverdiend.
Door de gietaluminium behuizing heeft het Luxon Industry armatuur een robuuste uitstraling. Daarnaast beschikt het over een zeer goede warmtehuishouding. Dit maakt dat de geïntegreerde elektronische componenten niet overbelast raken, zelfs bij temperaturen tot 60°C. Met de juiste reflector voldoet het armatuur aan de IP65-norm voor stof- en waterdichtheid. Het Luxon Industry armatuur is beschikbaar met een geïntegreerd Luxon E voorschakelapparaat in een 250, 320 en 400W versie.
Luxon is een slimme verlichtingsoplossing van gedistribueerd lichtmanagement in combinatie met intelligente hardware. Luxon omvat een breed spectrum van verlichtingsproducten, waaronder armaturen en regelsystemen. De Nedap Luxon armaturen zijn beschikbaar in een range van 200 tot 875W. Door bewegings- en daglichtsensoren toe te voegen, worden de systeemfunctionaliteiten verder uitgebreid met energiebesparingen als doel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.