Ads Top

Nieuwe LED inspectie- en werklampen

Philips presenteert nieuwe, verbeterde LED inspectie- en werklampen die zijn ontworpen voor professionele toepassingen waarin een nauwkeurige visuele inspectie belangrijk is en veiligheid en comfort een must zijn. De nieuwe LED-lampen bouwen voort op Philips’ erkende expertise in het ontwikkelen en toepassen van verlichting in een brede reeks toepassingsgebieden zoals winkels, woningen, kantoren en auto’s.
Deze geavanceerde inspectie- en werkverlichting wordt uitsluitend gefabriceerd met materialen van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen voor originele apparatuur. Ze produceren een natuurlijk en toch uiterst krachtig licht met een kleurtemperatuur van 6000 tot 6500 K, en dat is het beste lichtspectrum voor comfortabel en geconcentreerd werken.
Philips’ LED-inspectielampen zijn volgens het bedrijf ideaal voor kortdurende inspecties. De LED Penlight Professional en LED Penlight Premium leveren krachtig licht vanuit een gemakkelijk formaat. Deze lampen, die in elke broekzak passen, leveren 120 lumen met hun hoogvermogen-LED’s en produceren een natuurlijk wit licht van 6000 K voor een optimaal zicht. Beide penvormige lampen zijn voorzien van een LED-aanwijslamp: bij de LED Penlight Professional levert de aanwijslamp 20 lumen en bij de LED Penlight Premium 90 lumen. Beide lampen zijn uitstekend geschikt voor kortstondige inspecties van elke willekeurige ruimte.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.