Ads Top

Varova koopt armaturenfabriek in Springe, Duitsland van Philips

Philips Lightin heeft besloten zijn armaturenfabriek en distributiecentrum in Springe, Duitsland te verkopen aan Varova, met ingang van 1 oktober 2012. Philips Springe zal verder gaan als een onafhankelijk bedrijf onder de nieuwe naam NORDEON GmbH.
NORDEON specialiseert zich in het ontwikkelen en produceren van armaturen voor verschillende segmenten: detailhandel, kantoor, industrie, en outdoor, gebaseerd op conventionele en LED technologie. Tevens zal NORDEON de komende jaren een belangrijke leverancier van indoor en outdoor verlichting voor Philips blijven.
Als voormalig onderdeel van AEG en later van Philips, heeft NORDEON bijna een halve eeuw ervaring op het gebied van het ontwikkelen en produceren van verlichtingsproducten. NORDEON heeft ruime technische kennis op het gebied van conventionele- alsmede LED-licht technologieën.
De basis voor NORDEON's toekomst ligt in het ontwikkelen en produceren van verlichting concepten voor de segmenten detailhandel, kantoor, industrie en outdoor (straatverlichting). Daarnaast zal NORDEON verlichtingsproducten maken voor OEM klanten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.