Ads Top

Philips lanceert webgestuurde LEDs

Philips presenteert vandaag hue, de nieuwste lichtinnovatie waarbij LED-licht in huis met behulp van de hue app op een smartphone of tablet bediend wordt. Met Philips hue is het mogelijk om verlichting digitaal af te stemmen op persoonlijke wensen en voorkeuren voor wit en gekleurd licht. Voor iedere kamer en gelegenheid kan op elke afstand een andere sfeer worden gecreëerd. Door de eindeloze variaties in licht, kan Philips hue volledig aangepast worden aan de leefstijl van de individuele gebruiker of het gezin.
Philips hue werkt met bestaande fittingen en is eenvoudig te installeren. De lampen worden in de armaturen gedraaid en de bridge wordt aangesloten op de WiFi-router. Na het downloaden van de hue app werkt de verlichting meteen. Met de hue app wordt de verlichting precies volgens persoonlijke voorkeuren ingesteld en is deze met één vingerbeweging aan te passen. Thuis en op afstand kunnen de lampen ingesteld worden op helderheid en op verschillende kleurtinten, ook met behulp van timers.
Philips heeft in New York, Berlijn en Shanghai onderzocht hoe licht ons leven kan verrijken in de werkomgeving, op scholen en in woningen. Die kennis is samengebracht in LightRecipes van de hue app. Dat zijn voorgeprogrammeerde lichtstanden die de lampen instellen op de gekozen tinten en helderheid van wit licht voor uiteenlopende activiteiten en wensen, zoals ontspannen, lezen, concentreren of bewegen.
Op afstand kan een timer ingesteld worden om verlichting in afzonderlijke kamers in te stellen, bijvoorbeeld om 's ochtends wakker te worden, een subtiele herinnering dat het tijd is om aan een filmavond te beginnen, of om de verlichting in huis te regelen tijdens de vakantieperiode. Ook kan kleur worden toegevoegd aan deze timer en kan Philips hue het licht van de lampen naar elke kleurtint in de regenboog omzetten; handig wanneer een verjaardag of een diner wordt georganiseerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.