Ads Top

Ciber bouwt nieuwe app voor Philips Lighting

Ciber Nederland heeft een nieuwe mobiele applicatie ontwikkeld voor Philips Lighting: de Lighting Hub. De nieuwe Lighting Hub is een flink uitgebreide versie van de voormalige app voor de iPad, en is in tegenstelling tot haar voorganger geschikt voor Android.
De Lighting Hub applicatie geeft niet alleen een overzicht van het complete productportfolio van Philips Lighting, maar ook van referentieprojecten die als inspiratie kunnen dienen voor verlichtingsprofessionals. Nieuw in de app is een sectie over de producten en diensten van Philips Lighting. Door gebruik te maken van localization krijgen gebruikers alleen relevante, regiospecifieke informatie gepresenteerd. Content updates worden automatisch opgehaald vanuit een cloudgebaseerde oplossing.
Ciber heeft voor de ontwikkeling van de app gebruik gemaakt van Appcelerator Titanium. Dit framework maakt het mogelijk om eenmalig een applicatie te ontwikkelen voor iOS en Android. "Met deze cross-platform aanpak hebben we laten zien dat de ontwikkeltijd voor hoogwaardige mobiele toepassingen enorm kan worden teruggebracht. Dit leidt tot significante kostenbesparingen voor onze opdrachtgevers", aldus Bart Thijs, projectmanager bij Ciber. Het Ciber-team bestond uit gecertificeerde Titanium-developers.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.