Ads Top

SafeRide LED BikeLight-fietsverlichting biedt fietsers veiligheid en zichtbaarheid

Philips presenteert dit fietsseizoen twee innovatieve fietslampen: de Philips SafeRide LED BikeLight in dynamoversie en in batterijenversie. De fietslampen bieden een nieuw niveau van veiligheid en comfort tijdens het rijden in het donker. Ze zijn vanaf mei 2011 verkrijgbaar in de fietsspeciaalzaak.
De Philips SafeRide LED BikeLight Dynamo biedt een nieuw niveau van veiligheid tijdens het rijden in het donker en is bekroond met een iF product design award 2011. Met een lichtintensiteit van 60 lux is hij een van de helderste gecertificeerde fietslampen op de markt, en verlicht hij objecten tot op een afstand van 50 meter. De fietslamp combineert de voordelen van een krachtig en uiterst duurzaam LED-licht met het gemak dat er geen batterijen vervangen hoeven te worden. Deze fietslamp is vanaf mei 2011 voor € 89 verkrijgbaar in de fietsspeciaalzaak.
De SafeRide-fietslamp is robuust en functioneel vormgegeven: er is slechts één aan- en uit-schakelaar. Het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals het gepolijste aluminium voor de behuizing, in combinatie met de geïntegreerde reflector, onderstreept de functionaliteit en de veiligheidsaspecten van de lamp.
Door een standlichtfunctie, die het licht vier minuten laat branden, kunnen fietsers altijd goed zien of zelf gezien worden: zelfs als zij stilstaan bij wegkruisingen of verkeerslichten. Als zij weer beginnen te fietsen, wordt onmiddellijk een heldere en stabiele lichtbundel geproduceerd; zelfs bij een lage snelheid. De Philips SafeRide LED BikeLight Dynamo kan op elke fiets gemonteerd worden en werkt met nagenoeg elke dynamo. De behuizing van stevig aluminium optimaliseert het thermisch gedrag door warmte doelmatig af te voeren. Dit zorgt voor een lichtbundel met een constante kleur. De mechanische eigenschappen van aluminium maken dit materiaal bestand tegen omgevingsinvloeden en een goede afdichting maakt de lamp waterdicht.
De Philips SafeRide BikeLight op batterijen heeft een lichtopbrengst van 80 lux en is zevenmaal helderder dan de wettelijke eisen. De Philips SafeRide LED BikeLight geeft een heldere verlichting van voorwerpen op afstanden tot 60 meter. Het gebruik van hoogvermogen-LED’s, gebaseerd op de bekroonde LUXEON-technologie van Philips, zorgt voor een kristalhelder wit licht dat niet alleen het zicht voor de fietsers verbetert maar hen ook beter zichtbaar maakt voor andere weggebruikers. Deze fietslamp is vanaf mei 2011 voor € 119 verkrijgbaar in de fietsspeciaalzaak.
De Philips SafeRide LED BikeLight kan gemakkelijk gemonteerd worden op elk type stuur en kan via een USB-kabel worden opgeladen met de meegeleverde netspanningadapter of vanaf een computer. Hij kan gebruikt worden in een hoogvermogenstand waarin hij gedurende 2 uur 80 lux produceert, of in een eco-stand voor stadsgebruik waarin hij gedurende 8 uur 20 lux levert. Meegeleverd worden vier Philips high-power batterijen met een capaciteit van 2450 mAh.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.