Ads Top

Nieuwe slimme bureaulamp van WiZ

Zeg vaarwel tegen het bleek, grauw of onderbelicht beeld tijdens je videocalls! De nieuwe slimme bureaulamp van WiZ zet je altijd in het beste licht, of je nu geconcentreerd moet werken aan je bureau of er op je best wil uitzien tijdens videogesprekken. De bureaulamp heeft een ingebouwde helderheidssensor die automatisch het licht kan versterken als het te donker wordt buiten zodat het veel minder vermoeiend is voor je ogen. Het eenvoudige en strakke geometrische ontwerp past in elk interieur.

De lamp bestaat uit een ringlicht aan de bovenzijde en een hoofdlicht aan de onderzijde. Je kan eenvoudig de kop van de lamp omdraaien voor de juiste lichtsfeer en dankzij de instelbare lichttinten kan de lamp na het werk ook worden gebruikt als sfeerverlichting op je dressoir.

De WiZ bureaulamp is eenvoudig te bedienen via je bestaande WiZ-systeem, met je stem of de WiZ afstandsbediening. Maar nog handiger zijn de nieuwe slimme NFC Tags waardoor je de WiZ-app niet eens meer hoeft te openen. Je kan eenvoudig de zelfklevende tags aanraken met je smartphone om een bepaalde functie te activeren, zodat je meteen het juiste licht hebt voor een drukke werkdag of een gezellige filmavond. De NFC Tags kunnen worden gebruikt met alle WiZ-lampen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.