Ads Top

Smart Round Ceiling Lamp Comfort is vanaf 26 juli verkrijgbaar


Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, breidt zijn assortiment uit met de Smart Round Ceiling Lamp Comfort. Met deze slimme plafondlamp voeg je een modern multifunctioneel armatuur toe aan je interieur.

Tegenwoordig is het werken aan de eettafel de normaalste zaak van de wereld geworden, maar hierdoor is de scheiding tussen werk en privé wel heel klein geworden. Door gebruik van slimme verlichting kun je tijdens kantooruren de lampen zo instellen dat ze een goede hoeveelheid helder wit licht afgeven, dat direct effect heeft op de productiviteit. Na werktijd wordt er een duidelijk verschil in de verlichting zichtbaar door deze een warmere tint te geven en het licht te dimmen.

De Smart Round Ceiling Lamp Comfort heeft ook een kleiner broertje, namelijk de Smart Round Ceiling Lamp White. De lamp heeft een diameter van 30 cm, is 5,2 cm diep en heeft een helderheid van 1200 lumen en een wittint van 2700K (warmwit licht). De plafondlamp kan daarnaast extra diep draadloos dimmen, tot wel 0,25%. De lamp is verkrijgbaar voor 64,99 euro. De reguliere versie kost 100 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.