Ads Top

De nieuwe Philips Hue app

Signify lanceert alweer de vierde generatie van de Philips Hue app. Nieuwe technologieën verbeteren de prestaties van de app, zowel wat betreft de algemene functionaliteit als de communicatie met je slimme verlichtingssysteem, terwijl ze ook een intuïtieve en verbeterde gebruikservaring bieden.

De transformatie van de app is zichtbaar zodra je het vernieuwde tabblad Home opent. In dit tabblad kunnen gebruikers nu al hun lampen en scènes in één oogopslag zien met Tile View. Hierdoor is het mogelijk om snel lampen te bedienen en scènes in te stellen zonder tussen verschillende schermen te moeten navigeren.

Het tabblad Home in de nieuwe app bevat ook een Hue-scènegalerij, waarmee gebruikers gemakkelijk de collectie Philips Hue-scènes kunnen bekijken. Een andere toevoeging aan het tabblad Home is de veelgevraagde mogelijkheid om snel tussen meerdere Hue Bridges te schakelen. Gebruikers die verschillende huizen in dezelfde app hebben, of aparte Hue Bridges voor verschillende delen van het huis, kunnen hun slimme verlichting nu nog sneller bedienen.  

De nieuwe Philips Hue app is vanaf 3 juni 2021 te downloaden in de App Store en de Google Play Store. In de week na de lanceringsdatum wordt de app ook automatisch bijgewerkt voor huidige gebruikers van de Philips Hue app via de App Store en de Google Play Store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.