Ads Top

LampenCompleet groeit en verhuist naar nieuwe locatie in Oss

LampenCompleet.nl uit Oss verhuist per 21 oktober naar een nieuw pand, op het Osse bedrijventerrein Danenhoef. Door de groei van het bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van verlichting, is er behoefte aan meer opslagruimte en kantoorruimte.

In Oss bevindt zich het hoofdkantoor van LampenCompleet.nl. Het bedrijf verkoopt lampen volgens de laatste interieurtrends. De verkoop vindt plaats via de eigen webshop en in shop-in-shops in de woonwarenhuizen van Loods 5 en Depot Zeven. Deze winkels zijn te vinden in Maastricht, Sliedrecht, Amersfoort, Zaandam en Hulst. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een zesde winkellocatie in Duiven. Deze locatie gaat begin december 2019 open. Vanuit Oss worden de winkels bevoorraadt en worden de orders van de webshop verstuurd.

LampenCompleet.nl staat bekend om de stoffen lampenkappen. Deze worden namelijk met de handgemaakt in Nederland. Dit zorgt voor een hoogwaardige afwerking en hierdoor kunnen de kappen ook op maat worden geleverd. Op de website kunnen gratis kleurstalen van de kappen worden besteld. Deze service wordt vaak gebruikt om te kijken of de kleur van de gewenste lampenkappen past bij bijvoorbeeld het behang, de gordijnen of een kleur op de muur. Daarnaast is het bedrijf bezig met de ontwikkeling van een nieuwe collectie hanglampen met opvallende LED gloeilampen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.