Ads Top

Michiel Scheffer bezoekt CLS Led en Hoenselaar Installatietechniek

Vrijdag 22 september 2017 brengt gedeputeerde Michiel Scheffer een werkbezoek aan CLS Led in Wijchen en Hoenselaar Installatietechniek in Heumen. CLS maakt nieuwe systemen voor LED verlichting. Hoenselaar ontwikkelde een katalysator voor het hergebruik van rookgassen van cv ketels.

CLS Led timmert internationaal aan de weg als led-verlichter van speciale projecten voor musea, theaters en religieuze gebouwen. Zo doet CLS de verlichting van moskeeën in een aantal Arabische landen. In de vernieuwende verlichtingssystemen zijn alle componenten uitwisselbaar. Hierdoor hebben zij een oneindige levensduur. En wordt de milieubelasting tot het minimum beperkt.

Hoenselaar uit Heumen is een innovatief installatiebedrijf. Het bedrijf vond een ‘katalysator’ uit om de rookgassen van cv ketels en boilers af te koelen en de vrijgekomen energie te hergebruiken. Door de warmte uit de rookgassen terug te winnen levert dit een besparing van meer dan 10% energie en CO2 uitstoot per huishouding, school, of bedrijf op. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.