Ads Top

CO2-neutrale LED-lampen tijdens CES 2017

Sengled presenteert tijdens de elektronicabeurs CES in Las Vegas zijn innovaties. Onder andere de Sengled Element, winnaar van de Innovatie Award in de categorie eco-design en duurzaamheid.

De minimalistische en moderne Sengled Element combineert energiezuinige LED-lampen met een programmeerbare timer, verschillende kleurmogelijkheden (van warm wit op 2700K naar daglicht met 6500 K) en een energiemeter in de app.

De lampen kunnen individueel of in een groep worden bediend en gaan automatisch aan wanneer je thuis komt. Indien gewenst gaan ze ook automatisch uit tijdens daglicht-uren. Alle functies kunnen worden bediend met een app (iOS of Android) en worden geïntegreerd in ieder gebruikelijk smart-home systeem, zoals AT&T Digital Life en Samsung Smart Things.

Voor elke verkochte Sengled Element wordt een boom gepland, zodat de lamp daadwerkelijk CO2-neutraal is.

De Pulse Link is een aanvulling op de succesvolle Sengled Pulse Satellite. De bekende muzikale lamp maakt draadloos verbinding met je TV of ontvanger en transporteert dit geluid naar je lamp, waar een Bluetooth-speaker van JBL Hifi in is gebouwd. Plaats de Pulse Link bijvoorbeeld boven je TV voor een betere geluids-ervaring.

Ook op het gebied van veiligheid presenteert Sengled diverse producten. De Smartsense zet bijvoorbeeld het licht 90 seconden aan als de sensoren bewegingen detecteren. En de nieuwe Twilight is vergelijkbaar met de lampjes in de auto.15 seconden na het uitdoen blijft de lamp nog gloeien, zodat je veilig je huis kunt verlaten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.