Ads Top

Amsterdamse restaurant Jinso uitgerust met LEDs

KommaGo heeft in november en december 2015 de verlichting van het Amsterdamse restaurant Jinso vervangen door energiezuinige LED-verlichting. Daarmee gaat Jinso tot 75 procent besparen op de verlichtingskosten en heeft het restaurant de komende 10 jaar geen omkijken meer naar onderhoud.

Jinso was op zoek naar LED-verlichting waarbij de warme sfeer van het restaurantgedeelte behouden zou blijven. In de keuken en de opslagruimten moest daarnaast helder en stabiel licht worden gecreëerd. Voor het restaurantgedeelte is daarom gekozen voor sfeervolle Philips Dimtone lichtbronnen. Uniek aan deze lampen is dat ze een warmere kleur geven naarmate ze meer gedimd worden. Zo bleef de warme sfeer van het restaurant gegarandeerd. In de keuken en de opslagruimten zijn LED-panelen van Trilux geplaatst. Deze panelen hebben een koelwitte lichtkleur en een hogere lichtopbrengst dan de oude TL-verlichting, waardoor het keukenpersoneel in optimaal licht kan werken.

E-commercebedrijf KommaGo is de overkoepelende organisatie van 22 verschillende webshops, waaronder Ledlichtstore. Ledlichtstore is gespecialiseerd in het realiseren van verlichtingsprojecten van advies tot installatie. Jinso, gelegen aan de Arenaboulevard in Amsterdam, was al bekend met KommaGo dankzij het installeren van camera’s en wilde nu graag LED-verlichting installeren. Na de eerdere positieve ervaring en dankzij de scherpe offerte mocht KommaGo het project realiseren.

De bedrijfsleider van Jinso is tevreden met de nieuwe verlichting: “De nieuwe LED-verlichting is nauwelijks van halogeen te onderscheiden. Het grote verschil is minder onderhoud en een hogere betrouwbaarheid.” Daarnaast gaat het restaurant de komende jaren flink besparen op de energiekosten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.