Ads Top

Concord Glace: glorieuze gloed

De nieuwe Concord Glace is een superslank, architecturaal armatuur waarmee het traditionele wandarmatuur definitief een nieuwe weg inslaat. Door gebruik te maken van de allernieuwste LED technologie, geeft de minimalistische Glace een uiterst gelijkmatige lichtverspreiding. De Concord Glace is verkrijgbaar in een wand-, plafond- en pendelversie. Hiermee is dit lichtarmatuur ideaal voor openbare en doorgangsruimten, zoals gangen, trappenhuizen, recepties en foyers.
Concord Glace is een Total Internal Reflection-armatuur (TIR) dat BWF Satlite-materiaal combineert in de frontale en zijdelingse verlichting voor een ideale lichtspreiding. De Glace is voorzien van de allernieuwste ledtechnologie. De lamp gebruikt een reeks superefficiënte laagvermogenleds met een diffusor met extreem hoge lichttransmissie. De diffusor vermindert het energieverbruik, verhoogt het lumenvermogen van de armatuur en verbetert de prestaties aanzienlijk in vergelijking met traditionele varianten met (compact-) fluorescentielampen.
Glace biedt gebruikers optimale energiebesparing. Bij 500 mA verbruikt de Glace slechts dertien watt aan vermogen en levert 1052 lumen met een efficiëntie van 71 lumen per watt. Dit is meer dan drie keer de efficiëntie van een traditioneel armatuur met een 28 watt 2D-lamp. In een ‘high-output’-configuratie biedt Glace een gemiddelde van 150 lux bij toepassing in gangen, trappen of openbare ruimten, met een lichtopbrengst van 1500 lm, wat ver boven de Europese EN12464-norm ligt.
Concord Glace biedt vijftigduizend lichturen bij zeventig procent lumenbehoud. Dit maakt Glace nagenoeg onderhoudsvrij. Daarnaast bespaart Glace energie dankzij de innovatieve, ingebouwde microgolf-aanwezigheidssensor die een armatuur automatisch uitschakelt als er geen mensen meer in de ruimte aanwezig zijn. Concord levert Glace met vijf jaar garantie voor een zorgeloos gebruik.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.