Ads Top

Philips schenkt vier LED-schermen voor Philips Stadion

Ter ere van PSV's 100-jarig jubileum, en daarmee van de unieke band tussen Philips en de voetbalclub nu al 100 jaar, heeft Philips vandaag tijdens de Nieuwjaarsreceptie van PSV vier nieuwe LED-schermen aangeboden.
Honderd jaar geleden werd de Philips Sport Vereniging opgericht, een vereniging speciaal voor Philips personeel. Pas na 1928 werden er ook mensen van buiten het bedrijf toegelaten. Sindsdien is PSV uitgegroeid tot een topclub, winnaar van vele landstitels, KNVB bekers en Europese titels.
"PSV en Philips zijn samen een sterk team, nu al 100 jaar met elkaar verbonden," zei Frans van Houten, CEO van Philips in zijn speech. "Beide zijn internationaal vermaard en succesvol. Succes dat voortkomt uit inspiratie, ondernemerschap, inzet en de wil om samen te winnen."
Om het jubileumjaar feestelijk in te zetten, heeft Philips vier nieuwe LED-schermen geschonken. Het zijn innovatieve schermen met bijna twee keer zoveel pixels als de oude, dus met een veel scherper beeld en scherpere kleuren. Ze zijn ook veel duurzamer want de LED-schermen verbruiken ongeveer 50% minder energie.
Als primeur werd daarnaast tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Philips Stadion een uniek LED-verlichtingssysteem voor het veld getoond; kijkersvriendelijke verlichting op het voetbalveld, die veel nieuwe mogelijkheden biedt tot direct licht, dynamiek en flexibiliteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.