Ads Top

Bedlamp voor kleuters

Voor ouders is het niet altijd makkelijk om kinderen een slaapritme aan te leren waarbij ze 's ochtends op tijd wakker worden, 's avonds zonder protesteren gaan slapen en 's nachts doorslapen. Met myBuddy, de bedlamp van Philips, leren baby's en peuters vaste slaapgewoonten. Door middel van een vooraf ingestelde tijdschakelaar past myBuddy de gewenste lichtintensiteit aan de omstandigheden in de kinderkamer aan. Zo kunnen kinderen genieten van een verhaaltje voor het slapengaan, rustig doorslapen en fris opstaan op een ingesteld tijdstip. Het lampje heeft een voor kinderen aansprekend speels ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. myBuddy stelt kinderen gerust, vanaf het moment dat ze wegdromen tot het ontwaken.
Philips myBuddy straalt een kalmerend licht in de kinderkamer uit. De eenvoudige aan- en uitknop en het warm witte licht zijn ideaal om lievelingsverhaaltjes bij voor te lezen of om kinderen zelf te laten lezen. Ook is myBuddy geschikt voor ouders die hun baby in alle rust willen voeden. Het LED-licht is veilig doordat het altijd koel aanvoelt en de kinderogen niet schaadt.
Het maanvormige nachtlicht van myBuddy laat kinderen weten dat het te vroeg is om op te staan en ze nog verder moeten slapen. Zo raken ze gewend aan een nieuwe slaaproutine, en weten tot wanneer ze in bed moeten blijven liggen.
De timer van myBuddy kan ingesteld worden op een tijdstip dat met het ritme van het gezin samenvalt. De gloed van het maanlicht maakt plaats voor stralend zonlicht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.