Ads Top

Uitbreiding Philips LED fietsverlichting

Philips heeft haar kennis en expertise in LED verlichting gebruikt om de veiligheid en comfort van fietsers verder te vergroten. De nieuwe fietsverlichting van de SafeRide lijn bestaat uit de LED BikeLight 40 op dynamo en batterij en de LED RearLight met LumiRing. Hiermee heeft de fietser nu een ruime keuze, naast de SafeRide BikeLight 80 op batterij en de 60 op dynamo. Deze LED fietsverlichting is te zien bij de stand van Van Kortenhof op de Fiets en Wandelbeurs op 11 en 12 februari in de RAI.
Naast de in 2011 geïntroduceerde voorlampen voor de fiets, de 80 lux (batterijvoeding) en de 60 lux (dynamovoeding), is nu ook de 40 lux (batterij- en dynamo-uitvoering) beschikbaar. In vergelijking met de wettelijk vereiste standaardverlichting, geeft de LED BikeLight 40 drie keer meer licht.                         
Een ideale voorlamp voor de prijsbewuste fietser in het stadsverkeer die behoefte heeft aan meer zicht en zichtbaarheid. De SafeRide LED BikeLight batterijversie is verkrijgbaar vanaf 69 Euro en de dynamoversie vanaf 59 Euro. Een andere vernieuwing aan de SafeRide lijn is de LED RearLight LumiRing, genomineerd door Eurobike 2011 vanwege het unieke ontwerp en productkwaliteit. De achterlamp is zowel batterij- als dynamogedreven. De unieke LumiRing verspreidt via zes high-powered LEDs het achterlicht 320 graden rondom de achterkant van de fiets.
De batterijversie is geschikt voor de standaard 50 en 80 mm frames. Door de standlichtfunctie op de dynamoversie, die het licht vier minuten laat (na)branden, zijn fietsers ook zichtbaar als zij stilstaan. Het LED achterlicht LumiRing batterij aangedreven versie is verkrijgbaar vanaf 35 Euro en de dynamo gedreven versie vanaf 30 euro.
De Philips SafeRide BikeLights zijn verkrijgbaar via de fietsspeciaalzaken die aangesloten zijn bij Juncker Bike Parts.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.