Ads Top

Philips presenteert 'see what light can do'

Omdat mensen tegenwoordig meer tijd thuis besteden dan vroeger, is er meer aandacht voor het creƫren van een huiselijke omgeving. Licht kan daar een hele belangrijke rol bij spelen, maar de meeste mensen zijn slecht op de hoogte van de mogelijkheden. Verlichting is meer dan simpelweg 'verlichten'. Philips helpt iedereen bij het creƫren van een fijne leefomgeving met 'see what light can do'.
Natuurlijk weet je zelf wat je thuis de prettigste omgeving vindt, maar soms is een beetje hulp best handig. Philips helpt mensen graag met makkelijke tips en reikt met see what light can do de juiste middelen aan om je doel te bereiken: met weinig moeite veel meer sfeer in huis.
Omdat het lastig voor te stellen is wat het effect van verlichting is op je leefomgeving, presenteert Philips vandaag see what light can do in Nederland. Met verschillende hulpmiddelen brengt Philips wat licht in de duisternis voor iedereen die op zoek is naar de juiste lichtoplossing. Op de Facebook-pagina van see what light can do die vandaag online gaat komen experts en consumenten samen om te praten over licht. Als fan ontvang je praktische tips, nieuws en kun je vragen stellen aan experts. Ook maken fans kans op een 'Lightover', oftewel een make-over met behulp van verlichting.
Met een 3D-ontwerpprogamma richt je een virtuele kamer naar keuze in. Experimenteer met meubels, kleuren Ć©n verlichting. Dit programma geeft een goed beeld van wat het effect van licht is in je kamer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.