Ads Top

Expositie Liberation of Light op wereldtournee

De tentoonstelling over LEDs & design is van 26 september t/m 3 oktober te zien tijdens de Beijing Design Week (BDW, China). De officiƫle opening door Rob van Gijzel, burgemeester van Eindhoven, vindt plaats tijdens de Nederlandse themadag van BDW.
Brainport Liberation of Light is onderdeel van een geclusterd aantal activiteiten waarmee Design Cooperation Brainport in samenwerking met Brainport Development, Dutch DFA, Yksi, Intelligent Lighting Institute en Syntens de ontwikkelingen op het gebied van licht presenteren in groeimarkt China.
Lichtontwerpers Naast de tentoonstelling bestaan de activiteiten uit een handelsmissie van lichtontwerpers tijdens BDW, een tweeweekse masterclass geĆÆnitieerd door ILI/TU Eindhoven samen met Tsinghua University (Beijing) en dagconferentie Bright Day. Uiteindelijk vervolgt de tentoonstelling Liberation of Light zijn wereldtournee naar Guangzhou (China) en volgend voorjaar staat Moskou op het programma.
Design Cooperation Brainport
Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Samenwerkingsverband Regio Eindhoven en het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. De handelsmissie maakt deel uit van het programma Internationaal podium voor design(ers) uit Brainport Eindhoven (IPDBE) dat wordt uitgevoerd door Design Cooperation Brainport. Design Cooperation Brainport is een breed samenwerkingsverband van organisaties en bedrijven in Brainport met als gezamenlijk doel: het stimuleren en verbinden van creatieve initiatieven die de (inter)nationale uitstraling van de regio versterken op het gebied van toptechnologie en design.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.