Ads Top

Lemnis Lighting gaat partnership aan met Zumtobel Group


Lemnis Lighting B.V. maakt vandaag bekend dat het een samenwerking aangaat met de Zumtobel Group uit Oostenrijk. Doel van de samenwerking is het gezamenlijk ontwikkelen van een volledig portfolio kwalitatieve ledverlichting, voor zowel huiselijk als zakelijk gebruik.
Lemnis Lighting en de Zumtobel Group, bestaande uit meerdere werkmaatschappijen waaronder Ledon Lamp, willen gezamenlijk voorloper zijn op het gebied van led. Dit doen zij door een technologisch hoogstaand en uitgebreid productportfolio retrofit ledverlichting te voeren. Naast vervangers voor de reguliere gloeilampen, ontwikkelen zij ook vervangers voor bijvoorbeeld halogeenverlichting. De partijen, die al sinds 2008 regelmatig samenwerken, verwachten samen de markt een impuls te kunnen geven door kwalitatieve en betaalbare producten neer te zetten.
Voor Lemnis Lighting, dat onder de naam Pharox al diverse ledlampen ontwikkelde, betekent de samenwerking een snelle uitbreiding van het huidige productportfolio. CEO Remko Gaastra benadrukt het belang: “Deze samenwerking is een volgende stap in onze strategie om partnerships aan te gaan met grote spelers in de markt. Hierdoor zijn we in staat onze productontwikkeling te versnellen, zodat er steeds meer energiezuinige alternatieven komen voor de traditionele verlichting. Dankzij onze partners bouwen we onze leidende marktpositie verder uit en zijn we in staat voordeliger te produceren, waardoor we de consument prijsvoordeel kunnen bieden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.