Ads Top

Nieuwe wandlamp voor binnen en buiten

Philips Hue heeft een nieuwe wandlamp onthuld, die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Het gaat om de Philips Hue Dymera, die binnenkort voor 219,99 euro te koop is.

De Philips Hue Dymera kan miljoenen kleuren omhoog en omlaag stralen, waarbij de lampen individueel regelbaar zijn. De twee lichtbronnen in de Dymera kunnen dus onafhankelijk van elkaar worden in- en uitgeschakeld.

Nieuw is ook een 3D-geprint Philips Hue koord voor de bestaande filamentlampen, op maat gemaakt van 55 procent biocirculair materiaal . Daarnaast wordt ook het Philips Hue Perifo railverlichtingsysteem verder uitgebreid met nieuwe connectoren waardoor je meer keuzemogelijkheden hebt in het railontwerp.

Het nieuwe Philips Hue koord voor filamentlampen is speciaal gemaakt als aanvulling op de populaire Philips Hue filamentlampen. Het snoer kan eenvoudig boven een salon- of eettafel worden gemonteerd en samen met een filamentlamp worden gebruikt als een blikvanger in huis. Het is verkrijgbaar in zwart of wit en in twee maten, zodat het gemakkelijk in elk interieur past. De 3D-geprinte onderdelen zijn gemaakt van 55% bio-circulair materiaal dat bestaat uit afval en reststoffen van biologische oorsprong1. Het snoer is exclusief verkrijgbaar op philips-hue.com.

Met de nieuwe Philips Hue Perifo T-connector kunnen rails in drie verschillende richtingen lopen, zodat je de hele kamer kunt verlichten met slimme railverlichting. De Philips Hue Perifo flexibele connector biedt volledige flexibiliteit over de vorm van de rail, omdat de connector ervoor zorgt dat de rails in elke richting en buiten een hoek van 90 graden kunnen lopen. Dit biedt meer mogelijkheden om elke vorm van railverlichting te creëren en zelfs railverlichting van je muur naar je plafond te laten lopen. Beide connectoren zijn verkrijgbaar in zwart en wit.  

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.