Ads Top

Signify met nieuwe lichtsnoeren

Signify heeft de Philips Hue Festavia aangekondigd. In de kerstboom, of op je terras als tuinverlichting - de Philips Hue Festavia lichtsnoeren zijn de ultieme binnen- én buitendecoratie.

Ze geven de feestdagen - of elke andere gelegenheid - een magisch tintje. Kies uit 100 (8 meter), 250 (20 meter) of 500 (40 meter) mini smart LED's om je huis te versieren met dynamisch kleurrijk licht of gebruik slechts één kleur voor een traditionele uitstraling. Drie nieuwe lichteffecten, speciaal gemaakt voor Festavia, zullen binnenkort ook beschikbaar zijn in de Philips Hue-app: Prism, Glisten en Opal. Deze effecten zullen ook beschikbaar zijn voor de eerste generatie Festavia-slingers, terwijl het Prism-effect beschikbaar zal zijn voor alle Philips Hue-lampen die geschikt zijn voor kleuren.

Met de nieuwe Philips Hue MR16 slimme lamp kun je Philips Hue slimme verlichting overal in huis naar conventionele spots brengen. De lamp werkt op dezelfde 12 V laagspanning als standaard MR16-lampen, waardoor ze compatibel zijn met de meeste transformatoren. Met een bi-pin basis en standaardbreedte passen deze lampen perfect zowel in grootte als stijl in de meeste bestaande armaturen.
 
Ten slotte kunnen alle Philips Hue-gebruikers profiteren van de interoperabiliteit van Matter via een software-update voor de Philips Hue Bridge die beschikbaar is in september 2023. Met de lancering van deze update zullen gebruikers een vereenvoudigde ervaring zien bij het verbinden van hun Philips Hue-systeem met andere Matter-compatibele smart home-apparaten en -apps.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.