Ads Top

Signify lanceert Home Monitoring-systeem voor WiZ

Signify lanceert naar eigen zeggen een uniek Home Monitoring-systeem binnen het bestaande WiZ-systeem dat verlichting en beveiliging naadloos combineert om consumenten te helpen zich thuis veilig en comfortabel te voelen. Dat doet het bedrijf vanuit het inzicht dat verlichting een van de meest effectieve manieren is om potentiële indringers te ontmoedigen.

Concreet breidt Signify het bestaande slimme WiZ-verlichtingssysteem uit met enkele nieuwe Home Monitoring-functies in de app én de eerste WiZ Indoor camera waarmee je live kan controleren en zien wat er in je huis gebeurt, ook wanneer je niet thuis bent.

Stel je voor - bij vertrek op vakantie schakel je de vakantiemodus in de Wiz-app in. Wordt er beweging gedetecteerd, dan knipperen je WiZ-lampen binnen en buiten. Zo zien ook je buren dat er ongewenste activiteit is bij jouw thuis. De gedetecteerde beweging activeert onmiddellijk een melding op je telefoon. Jij kan dan direct de realtime weergave van je huis in de WiZ-app controleren, evenals eerder opgenomen beelden in het activiteitenoverzicht. Het WiZ Home Monitoring-systeem combineert licht en bewegingsdetectie in één geïntegreerd slim systeem om ongewenste bezoekers op te merken en af te schrikken.

Een belangrijk nieuw element van het Home Monitoring-systeem is de toevoeging van de WiZ Indoor Camera. Hiermee kan je te allen tijde controleren en zien wat er in je huis gebeurt. Je ontvangt een melding zodra er verdachte bewegingen of geluiden gedetecteerd worden, zoals bijvoorbeeld brekende ramen of brand- of rookalarmgeluiden. In de WiZ-app kan je via de live beelden zien wat er aan de hand is, ook wanneer het donker is.

Nachtzicht wordt automatisch ingeschakeld wanneer het lichtniveau laag genoeg is, met behulp van infrarood om de ruimte te verlichten, zodat je geen enkel detail mist. De terugspreekfunctie, de brede kijkhoek van 120 graden, een op beeld gebaseerde bewegingsdetectie, full HD-beeldkwaliteit en SD-kaartsleuf maken deze camera uiterst geschikt om een oogje in het zeil te houden.

Wie nog geen WiZ-lampen in huis heeft, kan kiezen voor de WiZ Home Monitoring-starterkit. Deze startersset bestaat uit de nieuwe WiZ Indoor Camera en een set van 3 gekleurde WiZ-lampen waardoor het super eenvoudig is om aan de slag te gaan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.