Ads Top

BrainCreators en Luminext werken aan oplossing voor openbare verlichting

BrainCreators en Luminext werken aan een intelligente oplossing voor het beheer en onderhoud van openbare verlichting. De nieuwe oplossing zal zowel worden opgenomen in de digitale weginspecteur INSPECH van BrainCreators als het smart lighting softwareplatform Luminizer van Luminext. Het project wordt gesteund door zowel de provincie als de gemeente Utrecht.

Luminext heeft met Luminizer een platform ontwikkeld om de openbare verlichting van gemeenten op afstand te beheren, te monitoren en aan te sturen. Op deze manier kunnen gemeenten de straatverlichting per locatie overzien en het lichtniveau actief bijsturen wanneer gewenst. 

BrainCreators heeft daarnaast INSPECH ontwikkeld, een intelligente oplossing voor visuele weginspectie. Door beide oplossingen te combineren is het mogelijk om naast visuele inspecties voor wegen, ook openbare verlichting en andere smart city assets verregaand automatisch te inspecteren. Hierdoor hoeft er niet meer handmatig te worden gecontroleerd en kunnen inspecteurs vanaf hun computer consistenter, sneller en veiliger inspecties uitvoeren tegen lagere operationele kosten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.