Ads Top

Meer sfeer voor buiten en binnen met de nieuwe producten en functies van Philips Hue

Signify onthult een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten en -functies van Philips Hue om de perfecte sfeer te creƫren, zowel binnen als buiten huis. De nieuwe Philips Hue Inara-wandlantaarn, de Calla-sokkellamp in roestvrij staal en twee nieuwe effecten in de Philips Hue-app zijn er voor elke gelegenheid.

De nieuwe Philips Hue Inara-wandlamp brengt de decoratieve schoonheid van de filamentlamp van binnen naar buiten. De zwarte lantaarn in vintage-stijl bevat alle slimme functies van Philips Hue met een traditionele uitstraling. Het dimbare warmwitte licht van de Inara zorgt volgens het bedrijf voor elegantie en een intieme sfeer op het terras of de veranda.

Het assortiment voor buitenshuis wordt verder uitgebreid met de Philips Hue Calla-sokkellamp in roestvrij staal. Met een hoogte van iets meer dan 25 centimeter kan de Calla gemakkelijk in de tuin worden verspreid, tussen bloemen of tussen planten en bomen om een persoonlijke sfeer te creƫren. De Calla padverlichting is voorzien van laagspanningstechnologie, die eenvoudig is te installeren en uit te breiden.

De Philips Hue slimme lampen voor buiten worden geleverd met alle voordelen van het Philips Hue-systeem en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De lampen zijn dimbaar om een perfecte sfeer te creƫren en kunnen worden bediend via de Philips Hue-app, afstandsbediening, spraak of outdoor bewegingssensor.

In het eerste kwartaal van 2022 worden nieuwe effecten toegevoegd aan de Philips Hue-app. De eerste effecten zijn Candle en Fireplace, die het zachte gloeien van natuurlijk kaarslicht of een gezellige open haard nabootsen om de juiste sfeer te creƫren voor een romantisch etentje of een ontspannen avond.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.