Ads Top

Autobedrijf Hans Jongerius bespaart door LED-verlichting

Saled heeft de showroom en de kantoorruimtes van autobedrijf Hans Jongerius voorzien van nieuwe LED verlichting. Na positieve ervaringen met de nieuwe verlichting, mocht Saled later ook de verlichting in de werkplaats vervangen. De autodealer in Woerden gaat enorm veel besparen met de nieuwe verlichting en draagt tevens bij aan een beter milieu.

In de showroom en op kantoor zijn de conventionele T8 verlichting vervangen door LED Panel lights. In de werkplaats is de retrofit-methode toegepast. Dit betekent dat de huidige armaturen nog in een goede staat verkeerden en Saled alleen de lampen verving door LED. Hier zijn T8 LED tubes geplaatst. Hans Jongerius is lid bij BOVAG en kon op deze manier profiteren van 25% extra korting op de aanschaf van LED verlichting.

Met de nieuwe verlichting gaat de autodealer enorm besparen. Zo leveren de nieuwe lichtbronnen al een besparing op van 71 procent op de energierekening. Daarnaast wordt de uitstoot van zowel CO2 als zwavel gereduceerd met respectievelijk 23.946 kilogram en 17.981 gram per jaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.