Ads Top

Philips Hue krijgt Spotify-integratie

Signify heeft zijn aanbod van slimme verlichting uitgebreid, integratie met Spotify aangekondigd en ondersteuning voor het smarthomeprotocol Matter beloofd.

Gebruikers kunnen hun Hue- en Spotify-accounts koppelen in de Hue-app. Vervolgens kunnen ze hun Hue-verlichting laten reageren op muziek die Spotify afspeelt.

Gebruikers kunnen daarbij zelf nog de helderheid en de kleuren aanpassen via de nieuwe Sync-tab van de Hue-app.

Philips Hue lanceert ook twee helderdere lampen. Voor zowel de White, White Ambiance als de White & Color Ambiance verschijnen er lampen met 1100 lumen én 1600 lumen. De versies van 1600 lumen zijn fysiek wel wat groter.

Philips Hue breidt de gradient-collectie uit met de gloednieuwe Philips Hue Play gradient light tube. Deze light tube is voorzien van gradient-technologie waarmee meerdere kleuren licht in één lamp of armatuur worden gemengd en is speciaal ontworpen om boven of onder een tv te plaatsen.

De gradient-technologie heeft ook andere Philips Hue-favorieten verbeterd, zoals de vernieuwde Philips Hue gradient Signe vloer- en tafellampen, verkrijgbaar in zwart of wit, en de Philips Hue ambiance gradient lightstrip. Deze nieuwe lichtstrip biedt niet alleen alle flexibiliteit en het krachtige licht van de gewone Philips Hue lightstrip, maar heeft ook de mogelijkheid om kleurrijk licht te mengen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.