Ads Top

Signify investeert om zijn portfolio van UV-C-verlichting uit te breiden

Signify vergroot zijn productiecapaciteit voor UV-C-verlichting en breidt zijn portfolio van UV-C-producten uit.

Het nieuw assortiment UV-C-producten omvat armaturen en kamers voor een breed scala aan professionele toepassingen. Zo zijn 12 families van UV-C-armaturen geïntroduceerd die speciaal zijn ontworpen om lucht, oppervlakken en voorwerpen te desinfecteren. Deze producten zijn gericht op verschillende klantsegmenten, variërend van kantoren, scholen, sportscholen, winkels, magazijnen tot openbaar vervoer.

Een onderdeel van het assortiment zijn UV-C-armaturen die ideaal zijn voor grondige desinfectie van oppervlakken in kantoren, scholen en toiletten. Ze zijn uitgerust met sensoren en besturing om ervoor te zorgen dat ze alleen werken als er geen mensen en dieren aanwezig zijn. Andere producten zijn mobiele, vrijstaande UV-C-armaturen om in een hotelkamer te plaatsen of om oppervlakken te ontsmetten in het openbaar vervoer, zoals bussen en treinen.

UV-C-armaturen kunnen ook worden gebruikt in tunnels voor oppervlaktedesinfectie. In Noord-Amerika test een grote retailer een UV-C-tunnel voor het desinfecteren van winkelwagens. In India is een hotel van plan om een UV-C-tunnel van Signify te gebruiken voor het desinfecteren van de bagage van de gasten bij het inchecken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.