Ads Top

Zaklamp met strakke lichtbundel van 135 meter

De nieuwe zaklamp van Olight, S2R Baton II, heeft een reikwijdte van 135 meter en dat is behoorlijk voor een zaklamp ter grootte van een wijsvinger. Dankzij de TIR lens geeft de lamp een buitengewoon strakke lichtbundel en een scherp beeld.

De Olight S2R II heeft vijf lichtstanden, variërend van 0,5 tot 1150 lumen. De fade-in fade-out dimfunctie bij de hoge lichtstanden voorkomt dat je wordt verblind als je de lamp aanzet. Een driekleurige LED-indicator (groen, oranje, rood) in de schakelaar geeft aan hoeveel energie de accu nog heeft in de desbetreffende lichtstand. De maximale brandduur is 60 dagen.

Opladen gaat heel eenvoudig dankzij de magnetische oplader: je klikt hem op de achterkant en het laden kan beginnen. De platte USB laadkabel met LED indicator is compatible met andere Olight-modellen. Dankzij de magneet aan de achterkant kun je de zaklamp ook handsfree gebruiken.

Met de riemclip kun je de zaklamp aan je riem of tas bevestigen, maar je kunt hem ook gemakkelijk in je broekzak meenemen. De behuizing is van geanodiseerd aluminium dat beschermt tegen krassen of stoten, de innovatieve textuur geeft een uitstekende grip. Omdat deze zaklamp waterdicht is volgens de IPX8-norm, kan hij gewoon een tijdje in het water liggen zonder stuk te gaan.

De Olight S2R II Baton is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops en via de vakhandel voor professionele accessoires. Consumentenadviesprijs 84,95 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.