Ads Top

Duimgrote zaklamp geeft een zee van licht

De nieuwe Olight S1R II Baton is de kleinste LED zaklamp met de hoogste lichtopbrengst ter wereld, zo zegt de fabrikant. De duimgrote zaklamp heeft namelijk een maximale output van 1000 lumen en een bereik van 145 meter. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IMR16340 oplaadbare batterij die een zeer hoog ontladingsvermogen heeft. Daarnaast geeft de TIR lens een zeer strakke lichtbundel en superscherp beeld.

Natuurlijk heb je niet altijd het maximale vermogen nodig, daarom heeft Olight vijf lichtstanden meegegeven aan de S1R, variërend van 0,5 tot 1000 lumen. De ‘fade-in fade-out’ dimfunctie bij de hoge lichtstanden voorkomt dat je wordt verblind als je de lamp aanzet. Een driekleurige LED-indicator (groen, oranje, rood) in de schakelaar geeft aan hoeveel energie de accu nog heeft in de desbetreffende lichtstand. De maximale brandduur is 192 uur.

De S1R II is 6,3 cm lang, shockproof en waterdicht. De zaklamp heeft een platte USB laadkabel met LED indicator die compatible is met andere Olight modellen. De behuizing is van geanodiseerd aluminium dat beschermt tegen krassen of stoten, de innovatieve textuur geeft een uitstekende grip. De onderkant van de zaklamp is magnetisch, hier laad je met de bijgeleverde magnetische oplaadkabel de lamp op. Je kunt er de S1R II ook mee op allerlei metaaloppervlakken plaatsen: erg handig wanneer je twee handen nodig hebt voor een klusje.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.