Ads Top

Samsung en AED group openen Benelux LED-showroom

Samsung brengt modulaire displays met Fine Pixel Pitch LED-technologie naar de Benelux via een samenwerking met AED group. In een nieuwe showroom, in de gebouwen van AED group in het Belgische Willebroek, kunnen resellers en eindgebruikers kennismaken met de indoor LED-displays.

Samsung besteedt naar eigen zeggen veel aandacht aan de ontwikkeling van displays voor de professionele markt. De laatste jaren is er binnen de R&D-afdeling hard gewerkt aan een innovatieve serie indoor LED-displays. Deze hoge resolutieschermen met LED-pixels geven één totaalbeeld weer door modulaire kabinetten aan elkaar te schakelen. Dat resulteerde eerder dit jaar in een reeks kwalitatief hoogwaardige, marktklare producten. Voor de distributie op Benelux-niveau werkt Samsung samen met AED group, een gevestigde naam met veel ervaring en kennis op het gebied van oplossingen voor de professionele AV-markt.

Om de partners van AED group met de nieuwe technologie vertrouwd te maken, opent het bedrijf een showroom op de hoofdvestiging in Willebroek, België. De showroom is volledig gericht op de Fine Pixel Pitch LED-displays van Samsung.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.