Ads Top

Samenwerking ElectroStyling en Light Gallery

ElectroStyling en Light Gallery zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van lichtplannen, armaturen en Philips Hue integratie. Light Gallery is het retailmerk en winkelconcept van Philips Lighting dat zich specialiseert in expertise in verlichting en advies op maat van de klant. Philips Lighting is wereldwijd toonaangevend in verlichting.

Met nieuwe verlichtingstechnologieën, zoals connected verlichting, en de steeds grotere vraag naar energiezuinige LED-oplossingen, ontwikkelt met name Philips baanbrekende nieuwe verlichtingstoepassingen. Het doel van ElectroStyling is om Smart Living bereikbaar te maken in Nederland. Om dat mogelijk te maken, zitten er door heel Nederland ElectroStylisten bij de beste elektronicazaken. De ElectroStylist adviseert over de juiste smart technologie in het interieur, zorgt voor een perfecte installatie en biedt training en ondersteuning voor de gebruiker.

“Smart Living betekent: met technologie je leven comfortabeler maken. Veel mensen weten wel iets van alle nieuwe mogelijkheden van smart technologie, zoals smartphones, volautomatische zonwering en automatische verlichting. Maar het op een mooie manier integreren van die mogelijkheden in je huis, dat vraagt om een professionele aanpak. Met deze samenwerking kunnen we onze kwaliteit op het gebied van lichtplannen, armaturen en de integratie van Philips Hue perfect combineren met ons Smart Home Advies”, vertelt Gerald Schouten, mede-eigenaar ElectroStyling.

Smart verlichting groeit in populariteit volgens Rudirick de Jong, oprichter van ElectroStyling. “Het is belangrijk om de consument een helpende hand te bieden en tijdens het smart-proces te begeleiden, ook met het kiezen van de juiste verlichting, van lichtplan tot installatie en instructie. Daar worden onze ElectroStylisten namelijk ook voor opgeleid. Smart verlichting is meer dan techniek, vroeger had je gewoon lampen, nu heb je connected verlichtingsoplossingen”, vertelt de Jong.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.