Ads Top

Multiroom-streaming vanuit een LED-lamp

Tijdens IFA presenteert Sengled, marktleider voor innovatieve lichtoplossingen voor een Smart Home, het multi-room streaming- en verlichtingssysteem de Pulse flex. De Pulse flex heeft krachtige JBL speakers en maakt verbinding met het Wifi-netwerk. Sengled biedt hiermee de mogelijkheid om op verschillende plekken in het huis, los van elkaar, zowel radio, persoonlijke muzieklijsten en andere streaming-services te beluisteren. Daarnaast introduceert Sengled de lampenkap Pulse Horn, dat de Pulse flex op het gebied van design aanvult.

De Sengled Pulse flex is een multi-room audiosysteem in de vorm van een LED-lamp. Een sterke audioweergave wordt geleverd via de geïntegreerde JBL speakers. Bovendien is de lamp spatwaterproof dankzij de IP54-standaard. Daardoor kan de lamp ook worden geïnstalleerd in de buitenhal of in de badkamer. Wanneer de lamp eenmaal in de E27-fitting is gedraaid is het heel gemakkelijk om de lampen per kamer te installeren, telkens maximaal 6 per kamer. Het systeem is extra flexibel, omdat verschillende personen en systemen kunnen worden aangesloten.

Sengled ondersteunt het gebruik van DLNA en AirPlay, zodat draadloze streaming vanuit verschillende media mogelijk wordt gemaakt. Dankzij de mogelijkheden van onder andere Spotify, Deezer en Qubuz is het nu mogelijk om muziek van over de hele wereld in je huis te krijgen, in elke kamer die je wilt, via een verlichtingssysteem

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.