Ads Top

Nieuwe RefLED Superia AR111

Havells Sylvania introduceert de nieuwe RefLED Superia AR111, een veelzijdige LED-lamp ontworpen als energiezuinig, duurzaam alternatief voor de traditionele halogeen AR111-lampen. De lamp beschikt over een unieke  reflector met verdiepte positionering van de led-chip,  waardoor deze lamp een uitstekend lichtbeeld geeft en zeer weinig verblinding  ten opzichte van halogeenlampen.  Door het gebrek aan UV- en IR-straling is de lamp bij uitstek geschikt voor musea en winkels met delicate, licht- en warmtegevoelige producten. RefLED Superia AR111 is dé ideale retrofit oplossing voor de detailhandel  en horeca toepassingen. Sylvania fabriceert deze ledlampen in de Sylvania-fabriek in Tienen, België.
De nauwkeurigheid van de lichtbundel, vergeleken met bestaande display-verlichting, is voor velen een belangrijke overweging bij hun keuze. De RefLED Superia AR111 is optisch optimaal af te stellen op dit soort toepassingen. De ledlamp beschikt namelijk over alle kenmerken die nodig zijn voor een effectieve spotverlichting, zoals een precieze lichtbundel en een hoge intensiteit.
De lamp is zeer efficiënt en kan een energiebesparing tot  85 procent opleveren. Met een levensduur van 50.000 branduren is er bovendien beduidend minder onderhoud nodig. Ter vergelijking, de traditionele halogeen AR111 heeft een levensduur van slechts 3.000-4.000 uur bij een gemiddelde gebruiksduur van ongeveer twaalf uur per dag. Dit betekent dat de halogeenlamp elke zes maanden vervangen moet worden. De RefLED Superia AR111 gaat gemiddeld twaalf keer langer mee. De initiële investering die nodig is voor het overschakelen naar dit type lamp heeft een ROI van negen maanden.
De RefLED Superia AR111 is beschikbaar in een versie van 450lm (6.5W) als vervanger van  50W halogeen en een indrukwekkende 740lm-versie (10W) die de 75W-lamp vervangt. Sylvania lanceert daarnaast later in 2014 een 905Lm 100W-versie. U profiteert  bovendien van een garantie van vijf jaar op deze reeks.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.